Team

Het team van Paboes bestaat uit enthousiaste, gekwalificeerde medewerkers. Het pedagogisch ondersteunen van kinderen zit in onze genen. Het is een job die veel van je vraagt, én waar je veel voor terugkrijgt. We bezitten de nodige ervaring, feeling en kennis om jullie kindje elke dag opnieuw het beste te geven. Een attest van levensreddend handelen bij kinderen van 0 tot 3 jaar, evacuatie- en brandbestrijdingsopleidingen, en jaarlijkse bijscholingen zijn een vereiste.

Iedereen krijgt een kans bij Paboes. Pedagogie van het Jonge Kind, graduaat orthopedagogie, begeleider in de kinderopvang en kleuteronderwijs zijn een aantal van de kwalificaties die je kan terugvinden binnen het team van Paboes.  

Paboes geeft tevens de kans aan leerlingen om zich verder te ontwikkelen. We hebben een actieve samenwerking met middelbare scholen die de richting kinderzorg aanbieden en hogescholen met een pedagogisch departement, die onze visie over kwaliteitsvolle kinderopvang delen. Zo kunnen leerlingen hun mogelijkheden ontplooien binnen onze werking en staan we leerlingen bij met onze ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd.